EBD je potvora!

PERLA CUP 2012 pro Makulku (17.9.2012)

 Dobrý den přátelé.
 
 
Chtěla bych se s Vámi podělit o krásný zážitek. V sobotu 25. srpna jsme se na základě pozvání vypravili do golfového clubu Kynžvart, kde se konal charitativní turnaj věnovaný naší Makulce.
 
Maku_Perla_Cup_2012_1 
 
O tomto víkendu zde nebylo poražených, vyhrál každý. Hráči obdrželi ceny, které jim předávala Maku společně s vlastnoručně podepsaným golfovým míčkem, ještě se s každým hráčem vyfotografovala. Zhostila se tohoto úkolu přímo profesionálně, přestože ji po chvíli fotografování omrzelo. Nahodila úsměv profíka, zakroutila se jako modelka a pak znuděně odběhla. V tomto duchu probíhalo celé focení. Bylo to pro ni velmi náročné, přesto to zvládla a na každého se dostala usměvavá tvářička.
 
 
Skoro celý víkend se společně se svým bráškou Marečkem mohli k jejich obrovské radosti vozit v golfovém autíčku. Vždy se našla nějaká hodná teta, která s radostí děti povozila. Já sama ač jsem golf nehrála, to by to také dopadlo, jsem dostala krom kytičky cenu největší. Poznala jsem skvělé lidi, co nejsou lhostejní k osudu ostatních. Lidi, kteří umí nejen dát korunky. Poznala jsem lidi, kteří se umí mile usmát, pohladit po duši a čiší z nich lidskost. Celý výtěžek z této akce dostala Makulka na pomoc v boji s její nemocí.
 
Maku_Perla_Cup_2012_2
 
Všem těmto lidem, bych chtěla ještě jednou poděkovat.
 
 
Děkuji.
Jana Svobodová